Steun onze Stichting met uw financiële bijdrage!

Gelden nog niet rond
Naast het traject dat te maken heeft met het verkrijgen van de benodigde vergunningen, overleg over compensatie i.v.m. stikstofproblematiek e.d. werken we aan het bijeenbrengen van de benodigde middelen om de bouw én de inrichting van het zo gewenste Bezoekerscentrum te kunnen realiseren.
Het wordt een centrum waar uiteraard aan het verleden, maar ook aan het heden én toekomst aandacht wordt besteed. Jongere generaties zullen daar een educatieve plek vinden die helpt om hun mening daaromtrent vorm te geven. Op dit moment kunnen we iedere individuele financiële steun nog heel goed gebruiken.

Doneer
De jaren 2021 en 2022 loopt er een crowdfunding-actie om de financiën daarvoor mede rond te krijgen.
Eenieder kan daarvoor een bijdrage doneren op banknummer NL52 RABO 0341 023 280
We zijn blij met iedere bijdrage!!
Hartelijk dank alvast.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *