“ MEET THE ORCHESTRA” op 29 oktober in schouwburg De Maagd

Orkest Koninklijke Luchtmacht strijkt neer in Stadsschouwburg De Maagd!

Op initiatief van Lionsclub Bergen op Zoom “Scaldis” presenteert het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht op zaterdag 29 oktober 2022, het concert “Meet The Orchestra II” in Stadsschouwburg De Maagd.
De opbrengsten van dit concert komen geheel ten goede aan een educatief project dat door zowel de Lions als ook het Orkest zelf, van harte wordt ondersteund.
In het bezoekerscentrum, dat is voorzien tussen de Militaire Erevelden aan de Ruytershoveweg te Bergen op Zoom, zal educatie een belangrijk onderdeel vormen. Dit educatief gedeelte is toegankelijk voor bijvoorbeeld scholen, jeugdinstellingen en jeugdverenigingen en heeft onder andere als doel zichtbaar te maken hoe de bevrijding van de Brabantse Wal en de Slag om de Schelde hebben plaatsgevonden. De belangrijke boodschap is dat de vrijheid van vandaag niet vanzelfsprekend is. En dat jonge mensen, vaak van dezelfde leeftijd als de jonge bezoekers, voor die vrijheid een prijs hebben betaald, soms zelfs met hun eigen leven.

De Lions zetten zich graag in om tot de realisatie van dit educatief gedeelte te komen.

Als u dit muzikale evenement bezoekt, krijgt u niet alleen top-of-the-bill-entertainment, maar steunt u ook dit initiatief.
Toegangsbewijzen zijn te koop online op de website van theater De Maagd, www.demaagd.nl, maar er is ook een sponsorprogramma opgezet. Dit sponsorprogramma omvat verschillende arrangementen met bijvoorbeeld VIP kaarten en de mogelijkheid uw bedrijfsnaam te verbinden aan dit evenement. Voor inlichtingen kunt u terecht bij Lionsclub Bergen op Zoom “Scaldis” via emailadres scaldis@lions.nl

Informatie over het bezoekerscentrum en de bevrijding van de Brabantse Wal, is te vinden op www.info-militairebegraafplaatsen-boz.nl en www.bevrijdingbrabantsewal.nl

foto: Orkest kon. Luchtmacht
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *